SpringKr8:

ontvang gratis

de ouderbrochure

Wij helpen kinderen al decennialang aan meer vaardigheid en zelfvertrouwen in taal en rekenen. Dit doen wij door middel van deskundig, diagnostisch onderzoek en een innovatieve methodiek met meerdere effectieve bouwstenen.

In de SpringKr8-brochure geven wij ouders informatie over de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling bij vermoedens van dyslexie of dyscalculie. Wij kunnen ons voorstellen, dat het prettig kan zijn een aantal brochures op school te hebben om mee te kunnen geven aan ouders. Wil je een aantal exemplaren ontvangen? Laat het ons weten, dan sturen wij ze toe. 

VRAAG HIER DE BROCHURES AAN
Wetenschappelijke kracht van vernieuwing

RID – de weg vrij voor talent

Ieder kind heeft eigen talenten en dromen. Je vol zelfvertrouwen ontplooien, dat gunnen wij iedereen. Vaardigheid in lezen, spellen en rekenen geeft je een vliegende start. Wij helpen hierbij met extra taal- en rekenkracht. Zo maken wij samen de weg vrij voor talent.
 
Elke dag samen bouwen aan een krachtige taal- en rekenontwikkeling. Wij kijken door de ogen van het kind en bundelen krachten met ouders, school en gemeente. Wij vertalen wetenschappelijke expertise naar effectieve ondersteuning en vernieuwing in de praktijk.
Krachten bundelen